Nytt år, ny prislista!

Jag brukar justera mina priser i början av varje år och nu är det dags igen. 2021 höjde jag priset för singeljobb och sänkte priset på hela album ganska kraftigt då jag spenderade mest tid åt singlar 2020 och ville jobba mer med album. Under 2021 gjorde jag i stort sett bara album förutom en handfull singlar och saknade de jobben en smula. Så nu, 2022, har jag valt att sänka priset på singeljobb på prov. Det är också för att ligga närmare mina konkurrenter i pris men mest för att styra vad jag gör på dagarna, om ni tjänar på det och jag får roligare på jobbet så måste det ju vara rätt väg att gå?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ring!